Om oss

Stefan Eriksson

Orienterare sedan 10-årsåldern. Intresserad av banläggning från första början. Har gjort om många banor jag sprungit så som de borde ha varit! Har ett speciellt intresse för sprintorientering som jag tycker är den roligaste disciplinen. När sprint är som bäst finns inget bättre! 

Efter många år i Telecom-branschen med mycket internationella kontakter jobbar jag sedan 2007 som projektledare i IT-branschen med kunder på hemmaplan. Arbetsplatsen är i Karlstad och jag bor i Grums.

I klubben har jag rollen som klubbtränare och ungdomsledare sedan många år. Jag lägger också mycket tid på egen träning och inser att det  aldrig varit roligare att träna än nu!


email: stefan.eriksson@nyabanor.com

Helena Svensson

Orienterare sedan 8-årsåldern (på eget inititiv!) och har nog egentligen sprungit alldeles för många orienteringsbanor i mitt liv!

Född och uppvuxen på Gotland och bor nu i Mölndal, däremellan har jag även landat i Stockholm, Linköping och Karlstad.

Jag har Civilingenjörsexamen från Linköpings tekniska högskola och jobbar sedan länge som utvecklingskonsult i IT-världen.

Träning är för mig en livsstil och jag hade aldrig kunnat leva utan den. Jag förgyller min tillvaro med mycket och varierad träning.
Dessutom har jag ett brinnande intresse för BRA orienteringsbanor, speciellt har jag intresserat mig för sprintdiciplinen som har en alldeles egen charm tycker jag. Det är få saker som kan få mig så inspirerad som en riktigt bra sprintbana!

email: helena.svensson@nyabanor.com